CEO Patricia Plass verlaat Woonnu

Patricia Plass, CEO van Woonnu, verlaat het bedrijf per 1 september 2023. Zij blijft binnen Nationale-Nederlanden en zal haar carrière voortzetten als Head of Zakelijk & Intermediair binnen  Customer en Commerce. Het proces voor haar opvolging is reeds gestart. Mede directielid Chief Investment Officer Hendrik Jan Luikinga neemt tijdelijk de bestuurstaken waar.

 

Patricia Plass is in augustus 2020 benoemd tot CEO van Woonnu. Onder haar leiding en met haar inzet en energie heeft Woonnu zich bewezen als innovatieve, prijswinnende en duurzame hypotheekverstrekker. Dit heeft in 2021 geleid tot het winnen van de de Gouden Lotus Award, in 2022 van de Groene Lotus Award en in 2023 van de SEH Duurzaamheidsaward. We willen Patricia bedanken voor haar enorme inzet en energie, en wensen haar het allerbeste in haar nieuwe rol bij Nationale-Nederlanden.

 

 

 

Voor meer informatie/niet voor publicatie

Voor meer informatie over Woonnu kunt u contact opnemen met [email protected]
of bellen met Bas Kuik, 06-20 89 39 66.

 

Over Woonnu  

Woonnu is een hypotheekverstrekker op de Nederlandse markt, met oplossingen voor consumenten die hun woning willen verduurzamen. Woonnu is in de zomer van 2020 gestart als zelfstandige dochteronderneming van Nationale-Nederlanden Bank. Woonnu speelt in op de toenemende vraag van huizenkopers, hypotheekadviseurs en beleggers naar duurzame en eigentijdse oplossingen en draagt zo bij aan het realiseren van het commitment van de financiële sector aan het Nederlandse klimaatakkoord.  

Waar kunnen we je mee helpen?

Helaas geen resultaten gevonden.