Over Woonnu

Wij maken het verduurzamen van de woning aantrekkelijk en gemakkelijk voor iedereen.

Betrouwbare partner in duurzame hypotheken

Met Woonnu adviseer je een betrouwbare, duurzame hypotheek. We zijn een dochter van Nationale-Nederlanden Bank, gespecialiseerd in het financieren en faciliteren van verduurzamen van woningen. We belonen klanten met een verduurzaamde woning met een rentekorting vanaf energielabel B. Zo zorgen we ervoor dat wonen in een duurzame woning voor iedereen bereikbaar wordt.

Verduurzamen zonder gedoe
We begrijpen dat verduurzamen een hele uitdaging kan zijn. Daarom bieden we verduurzaming zonder gedoe mét rentekorting als beloning.

Met onze verduurzamingscheck krijgt een klant direct inzicht in de mogelijkheden voor zijn woning. De benodigde maatregelen, nieuw energielabel, terugverdientijd en mogelijke waardevermeerdering bereken je zo eenvoudig en snel. 

Na de verduurzamingscheck bieden we verdere ontzorging tijdens het verduurzamen. Onze verduurzamingspartner helpt van de eerste vraag: wat is er nodig in mijn huis? Tot en met de uitvoering en het uitbrengen van een verbeterd energielabel. 

Hoe werkt dat in de praktijk?

Susteen komt na het invullen van de verduurzamingscheck langs om te bekijken welke verduurzamingsmaatregelen het huis kan gebruiken. De klant ontvangt een verduurzamingsrapport-op-maat. In dat rapport zit een belangrijke garantie: je bent ervan verzekerd dat je kunt verduurzamen naar het label (meestal A) en voor de kosten die in het rapport staan – niet meer dan dat.
Zo maken wij het verduurzamen van woningen aantrekkelijker en gemakkelijker voor consumenten.

Zo helpt Woonnu jou

Wat we belangrijk vinden

Bij Woonnu zetten we ons in voor een duurzame wereld. We willen met onze producten en diensten bijdragen aan het verduurzamen van de Nederlandse woningmarkt. Onze waarden geven aan waar wij voor staan als bedrijf en hoe wij om willen gaan met onze omgeving. 

Duurzaam
Wij staan voor minder CO₂. Dit geldt natuurlijk voor onze producten en diensten. Maar ook voor onszelf. Ieder van ons draagt zijn of haar steentje bij door keuzes te maken die bij hem of haar passen en die kennis delen we weer met elkaar. Lees bijvoorbeeld de ervaringen van Claudia.

Samen
Samen betekent met ons team, maar ook samen met onze partners, adviseurs en klanten. We willen een goede relatie opbouwen of onderhouden, kennis delen met elkaar en zo samen Nederland verduur-samen. Ook een idee hoe we Nederland kunnen verduurzamen? Neem contact met ons op!

Susteen

Voor de verduurzaming van woningen werken we  samen met een onafhankelijke verduurzamingspartner Susteen. In een verduurzamingsrapport-op-maat adviseert Susteen onafhankelijk over isolatie, efficiënte warmteopwekking en zonne-energie afgestemd op de woning en de wensen van de klant. Op basis van actuele kennis over alle op de markt beschikbare technieken. Denk aan alle vormen van dak, vloer, bodem, glas en spouwmuurisolatie, verwarming (C.V. en (hybride) warmtepomp), ventilatie, zonnepanelen en zonneboiler. Susteen geeft niet alleen inzicht in kosten, opbrengsten en besparingen, maar geeft ook een garantie af over het te investeren bedrag en het te behalen energielabel. 

Quion

Voor het verwerken en accepteren van hypotheekaanvragen werken wij samen met Quion. Deze hypotheekverwerker verzorgt ook het beheer en de administratie van de hypotheek. Quion heeft een speciaal team voor Woonnu klaarstaan om alle aanvragen zo spoedig en zorgvuldig mogelijk te beoordelen en vragen te beantwoorden.

Adviseur aan tafel met vrouw en geeft advies

Klaar om Woonnu te adviseren?

Een duurzaam advies begint met de verduurzamingscheck.

  • Inzicht in verduurzamingsmogelijkheden
  • Indicatie van investering en terugverdientijd
  • In 3 minuten resultaat

Waar kunnen we je mee helpen?

Helaas geen resultaten gevonden.